BERJAMBANG TANPA GENETIK BERJAMBANG

Bukan setiap lelaki mampu untuk memiliki bulu-bulu di muka seperti jambang dan misai. Dan kebanyakan mereka  disebabkan oleh tiada genetik untuk berjambang. Kepayahan untuk memiliki jambang yang merupakan satu aset rupawan bagi lelaki sejati membuatkan mereka mengambil langkah untuk melakukan ‘ beard implants’. ‘Beard implants/ transplant’ merupakan proses menanam jambang yang memerlukan belanja yang besar. Jadi, bukan semua mampu untuk melakukannya.

Abang Karim merupakan salah seorang lelaki yang tidak memililki genetik dan berjaya untuk berjambang TANPA ‘ BEARD TRANSPLANT’. Secara jujurnya Abang Karim dah banyak mencuba minyak jambang yang berada dipasaran sejak tahun 2016. Dan tiada satu pun produk minyak jambang yang berjaya menumbuhkan walau bulu-bulu halus di muka Abang Karim. Pada tahun 2017, Abang Karim memulakan ‘journey’ berjambang dengan produk ‘minoxidil’ dari Kirkland dan membawa bibit-bibit penumbuhan bulu di muka Abang Karim.

Minoxidil adalah produk untuk menumbuhkan rambut bagi orang yang mengalami keguguran rambut. Setelah beberapa kajian Abang Karim menggunakan minoxidil mix LCLT yang menjadikan hasilnya lebih cepat dari penggunaan tanpa LCLT. Dengan Minoxidil, dalam 3 bulan pertama bulu-bulu halus ( velus)  mula tumbuh dan kelihatan ketara pada pandangan kasar.

Perjalanan berjambang ini bukan mudah terutama apabila kita bukanlah dari genetik berjambang. ‘CONSISTENCY IS THE KEY’. Jadi, bagi lelaki yang nak berjambang terutamanya raya yang dah nak dekat ni. Boleh trus beli di website jambangsolution.com atau shopee abangkarim.shop